Jó hír?

Mert az ember örökké csak elégedetlenkedni tud… Miután jól kielégedetlenkedtem magamat az indulás eltolódása miatt, most jött a hír,hogy elnézést kérnek, az ő hibájuk, a pénzt meg intézik a két dátum között, avagy pont időre megérkezik. Tehát nem kell egy héttel halasztani az indulást. Csakhogy közben megszoktam a gondolatot, egy csomó tervet készítettem munka ügyben, hogy ezt is meg azt is befejezem mire indulunk, bele is jöttem a munkába erre tessék… mire lecsillapodott a lelkem, most megint kezdhetem előröl tervezgetni a dolgokat.

Na majd kiderül, hogy pontosan mikor megyünk Open-mouthed smile A GPS-ek elő vannak készítve, a térképek frissítve rajta, végül is miután véget ér majd a mikulás akármelyik nap kocsiba pattanhatunk és indulhatunk világgá…

Ma kicsit foglalkoztam az út menti látnivalókkal, igaz csak Spanyolország egy kis részén, történetesen Figueres és Girona között. Felírtam vagy 10 település nevet, amelyekért érdemes kerülni pár kilométert. Ugyanis az út sacc per kb arra vezet, akkor meg miért ne nézzük meg mi van ott. Nem mondom meg pontosan mi és hogy, hadd legyen meglepetés Open-mouthed smile Még fogok kutakodni, a fontosabb települések nevét lejegyzem, utána meg úgyis útközben alakul minden.  Idén a nagy ismeretlen az Szlovénia lesz, országúton akarunk haladni arra fele… Még ki kell gondoljam, hogy mikor induljunk, hogy az időzítés jó legyen.

Advertisements

One thought on “Jó hír?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s